Usluge

Hita-vrijednosnice d.d. investicijsko društvo. brokerska kuća. pouzdan partner.

Usluge

Hita-vrijednosnice d.d. kao dugogodišnji član Zagrebačke burze i Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. (SKDD) omogućuje Vam jednostavno trgovanje na Zagrebačkoj burzi:

 • kupnja i prodaja vrijednosnih papira po nalogu nalogodavca
 • kupnja i prodaja vrijednosnih papira po nalogu nalogodavca preko margin kredita s bankama s kojima Hita-vrijednosnice d.d. ima sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji
prednosti
 • stalna dostupnost brokera
 • promptno izvršavanje naloga
 • sve informacije o stanju na tržištu, ponudi i potražnji te cijenama financijskih instrumenata
 • sigurnost razmjene podataka

Prije početka trgovine potrebno je sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova.

  Sklapanje Ugovora o obavljanju brokerskih poslova:
 • Osobno: Ugovor se može sklopiti u bilo kojoj našoj podružnici, za isto je potrebna osobna iskaznica, kartica tekućeg/štednog računa i OIB (kod prodaje dionica potreban je i PIN za dionice od SKDD-a)
 • Telefonom: upis novog klijenta moguće je obaviti i preko telefona, a za to je potrebno pripremiti osobnu iskaznicu, karticu tekućeg/štednog računa i OIB. Ugovori za potpis se šalju na adresu klijenta ili e-mail.
 • Internetom: na stranici www.hita.hr E-TRADE: postani novi korisnik. Ugovor i Upitnik za klijente šalje se na e-mail naveden prilikom prijave.

Investicijsko društvo HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. aktivni je član Zagrebačke burze i Središnjeg klirinškog depozitarnog društva, te je na temelju dozvole Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) ovlašteno društvo za poslovanje s financijskim instrumentima.

HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. nudi Vam uslugu posredovanja u kupoprodaji financijskih instrumenata na Zagrebačkoj burzi i stranim tržištima.

Širok je spektar usluga koje HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. pruža svojim klijentima u svhu brzog i efikasnog trgovanja.

Kupnja i prodaja vrijednosnih papira – osobno, telefonski, putem interneta

Osim osobnog kontakta s brokerom koji možete ostvariti dolaskom u prostorije Društva i putem telefona, HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. Vam nudi i trgovanje putem Hita internet trgovinskog sustava.

Hita internet trgovanje (E-TRADE) omogućuje Vam brzo, jednostavno i efikasno trgovanje putem interneta. Dugogodišnje ulaganje u informacijski sustav za trgovanje financijskim instrumentima, temeljen je na naprednoj "Silverlight" platformi. Hita E-TRADE usluga je prepoznata od strane naših korisnika kao napredan sustav trgovanja, prije svega usmjeren potrebama i zahtjevima građanstva.

Sustav Hita mobilnog trgovanja (M-TRADE) posebno je prilagođen svim korisnicima E-TRADE usluge u trenucima kada nemaju pristup računalu, a samim time i mogućnost trgovanja. M-TRADE je prilagođen svim mobilnim uređajima sa pristupom internetu. Korisnicima pruža potrebne informacije za brzo i efikasno trgovanje vrijednosnim papirima.

HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. također Vam nudi uslugu skrbništva nad financijskim instrumentima. Usluga je na raspolaganju svim klijentima Društva koji žele visoko kvalitetnu i profesionalnu brigu nad financijskim instrumentima. Odabirom HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. za skrbnika brigu nad Vašim financijskim instrumentima prepuštate stručnom timu koji Vam jamči individualan i profesionalan pristup u pružanju usluga skrbništva.
Brokerske usluge

Omogućujemo Vam jednostavno trgovanje na Zagrebačkoj burzi kao dugogodišnji član Zagrebačke burze i ... više

Korisnička podrška

Putem telefona, email poruke ili porukama kroz informacijski sustav e-trade pružamo pomoć ... više

Uplata sredstava

Račun za uplatu sredstava za kupnju dionica možete preuzeti na dnu stranice

Kako do nas

Listu podružnica i vezanih zastupnika kao i kontakt podatke preuzmite ... više

E-trade

Sustav HITA INTERNET TRGOVANJA (E-TRADE) razvija se već godinama te pruža sve potrebne informacije ... više

OTC tržište

Klijentima omogućuje trgovanje instrumentima koji nisu uvršteni na uređeno tržište ... više

Trgovanje na Zagrebačkoj burzi
100%
Trgovanje na stranim tržištima
100%
HITA OTC Tržište
100%
Brokerske usluge
100%
Skrbništvo
100%